htio bi iskoristiti priliku pokazati svoje nezadovoljstvo sa ovim odvratnim sustavom od windowsa..sad sam vec 5 dana na njemu i svaki dan ga sve vise mrzim, nikakvu kontrolu nad sustavom nemamo (onakve kakvu smo navikli na sedmici), nista ne radi bolje nego na sedmici, neke stvari tipa uninstall u add remove programs nema nego iz starta desni klik na program koji zelis maknuti (recimo u slucaju get office i ostalih windows appova), stisnem uninstal na one drive for business i vodi me u add remove programs gdje ga nema na popisu (ono tnx for nothing), firewall treba ugasiti da bi windows store i igre koje idu preko windows store radile, takoder windows update ne smije biti onemogucen ako oces igrati igre sa windows store, windows media player steka kod rastezanja slike (na nvidia 960m sa zadnjim driverima), control panel je debilan i ruzan (srecom se da zaobici u uci u stari), sav metro look mi ruzan u odnosu na sedmicu, u nekim starijim programima (koja su mom srcu jos uvijek draga tipa utorrent i goldwave) su slova mutna (ne razumijem zasto) itd itd (ne mogu se sad vise sjetiti)
ali mislim ono, imas savrsen proizvod (win7) i ides napraviti ovo smece, fts i takvu poslovnu politiku (morao sam, frustriran sam)
takoder sam i frendu instalirao insider preview build jer kako sam skidao sa neta njega mi nudilo kao zadnju verziju (moja greska) i sad mu pise da istjece 1.10. sto znaci da moram napraviti reinstal sa nekom rtm verzijom (ponavljam moja greska ali brate mili da li ne mozes nesto trajno aktivirati i neka stoji)
btw kad stisnem na ikonu zvucnika pa mi se otvori ono za pojacavanje ili stisavanje zvuka mi je ok, mozda jedina stvar na ovim windowsima koja me ne zivcira
edit: sleep ne radi kako treba, kad ga vratim iz sleepa usb ne radi i nece se restartat nego ga moram killat na tipku