Citiraj:
Autor OuttaControl
Iskonove ponude su brutalno dobre...
|
Pa nisu bez razloga "brutalno dobre", nije Vilibor Sincic - Mesija preuzeo Iskon pa da djeli sakom i kapom...
To da je akcija 3mj fore za prekinuti ugovor bez penala a ne 500kn onda ajde de... mada ni to nije jamac da nakon 3mj ljubavi ujutro docekas modem syncan na 14/0.7 i nikom nista.... doslovce nikom nista. Sjedi i placi sljedeci 21mj.
Mislim... pa ja sam na Iskonu, ne pljujem ih sad konkretno nego pokusavam onome koga zanima pojasniti da "brutalno dobro" ne znaci da ide u nasu korist.
Ne pada mi ni u krajnjem ludilu preci sa 30/5 na taj novi 20-50 za pisljivih 10kn mada sam pod ugovorom svega jos 6mj.
Sa sadasnjim ugovorom 30/5 mogu ih tiskati tocno po opcim uvjetima da isporuce 70% ili da svaki mjesec smanje racun jer je usluga smanjene kakvoce u slucaju da dobijam manje od 21/3.5Mbps a ako i to ne prodje mogu glat ugovor raskinuti...
I kad mi izadje ugovor nema sanse da mjenjam paket u tu nakaradu od paketa...
Po meni trenutno sada prije mogucih bozicnih akcija itd... tko ima mogucnosti da uzme paket kod t-mulja - ponuda za starije/60g.
Telefon je flat ukljucujuci mobitele, net je flat i to je 169kn. Nadoplatiti turbo 10kn pa koliko ide jel...
Neznam, ne mogu jednostavno "provariti" ove razrede brzina i opce uvjete da doslove neznas na cemu si i da u teoriji mozes zaglaviti sa uploadom od 0.7Mbps ako se to njima cefne...
a placati isto kao eto recimo @RAUL koji ima 10Mbps. ( za sada )