Citiraj:
Autor silver_tip
Ne nasjedajte na nove Iskon pakete 20-50. Za tebe je kasno i moli boga da ti ne krenu neki problemi sa paricom...
Potpisao si da mozes imati minimalnu brzinu paketa 20-50Mbps koja je 14Mbps sa 0.7Mbps. Procitaj opce uvjete koji su izmjenjeni.
Kod paketa 20-50Mbps download može biti u sljedećim rasponima:
14-20 Mbps
21-30 Mbps
30-40 Mbps
40-50 Mbps
Upload može biti u rasponu:
0,7-1 Mbps
3,5-5 Mbps
5-7 Mbps
7-10 Mbps
To sto sad imas 35/10Mbps znaci kad i ako dodje do problema mogu ti glat spustiti brzinu u nizji razred a jednako naplacivati ko i do sada...
Niti na popuste mozete racunati vise, sto bi vam dali popust ako mogu spustiti u nizji razred ?
Taj paket nije formiran u korist nas korisnika nego da sebi smanje troskove i reklamacije... Potpises 20-50Mbps.... dobijes recimo 30/5Mbps i sve ok dok ne krenu problemi, sam te spice nizje a racun isti.
Nema vise ni navlacenja uploada sa drugim annexom... prije ako je paket bio 20/5Mbps upload su navlacili makar na 2Mbps i jos ste imali pravo na popust jer upload nije preko 70% 20/5Mbps paketa. Sada popust je moguce dobiti jedino ako upload ide ispod 0.7Mbps a takvih na vdsl2 mislim da i nema ili nisam vidio... najmanje sto sam vidio od tu forumasa da imaju je oko 1.2Mbps.
|
6 godina sam kod Iskona,na ovoj parici nikada nije bilo problema u tih 6 godina.Meni je zanimljiviji upload nego download.Download mi nije toliko bitan.
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk