View Single Post
Staro 15.09.2016., 09:51   #4562
prowler
Premium

prowler's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Treba mi savjet, uzeo sam neku elektroniku sa ebaya i uglavnom je neispravna. Kontaktirao sam prodavača i on se kune da je radilo...ali naravno, nema problema, refundirat će me. On predlaže da mu pošaljem poštom nazad paket a ćim mu dam tracking number da će me refundirati novac na paypal. Danas sam to misilo napraviti ali mi palo nešto na pamet.....Ono što me muci da li bi se ja trebao osigurati i ipak pokrenuti službeno "case" na ebayu. Dakle kliknuti "želim vratiti predmet iz razloga tog i tog" ili je i ovo ok? Strah me da ako mu recimo danas pošaljem bez otvaranja službeno "case-a" na ebayu da mi neće refundirati novac. A ako mi ne refundira a s obzirom da sam mu poslao predmet nazad da li u tom slucaju pušim? Dakle, slucaj da mu posaljem, a on mi ne refundira i prestane se javljati, ja pokrenem naknadno case i onda ispada kad me traze da upisem tracking number da je taj tracking number stariji od otvaranja "case-a"
S druge strane ne bi htio covjeku otvarati "case" ako će mu to donijeti nekih problema (nisam iskusan sa ebayom, pa ne znam) jer mi ovako djeluje skroz ok, a elektronika može i riknuti zbog neispravnog rukovanja poštara...
prowler je offline   Reply With Quote