Citiraj:
Autor T}{OR
Može se složiti metodologija testiranja. Da izbacimo varijable tipa kvaliteta igrača. Npr. ne pokušavamo izbjegavat WASD hax medotama shellove na prilazu dok Tirp rusha i već prepustimo sve RNG i oklopu. Tako nekoliko puta dok se ne vidi uzorak. Onda za usporedbu s time igramo najbolje što znamo pa da vidimo tko izađe kao pobjednik sa taktikama koje najbolje leže svakom brodu (i.e. za NC taktika držanja Tirpa na udaljenosti radi slabog oklopa palube dok nije smeškan, a onda NC kreće u rush).
Bis i Tirp su bez sumnje odlični i jako zabavni brodovi. Ali ovo za NC nije samo moje mišljenje. Čitajte malo komentare o novoj Ranked 5. sezoni sa T8 brodovima. Uostalom kad stigne Ranked, vidjet ćemo dal je ovo naglabanje samo nečije lajanje ili ima nešto u tome... 
|
Raspravu o tome da li je njemački ili USA T8 BB bolji nisam počinjao, niti se želim u to upuštati. Samo sam se osvrnuo na tvoj komentar da rokaš po 17k salve na Tirpitze/Bismarcke, što se neviđa ni na Flamu/Izo/Crysantos streamovima, tako da mi je to bilo simpatično.
Sad nastavite "lajat" čiji je duži