View Single Post
Staro 10.09.2016., 23:32   #2261
ivosimec
Premium

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
Kolko god da ga ne volim, ovo je odradio kolko god je mogao "znanstveno":

https://www.youtube.com/watch?v=MzHxhjcE0eQ

Kao sto se vidi, sve ovisi o FPS-u i vsync (ugasen/upaljen). Al mi je smjesno da se sad spominje 45 FPS gaming (ono sto nvidia reklamira kao fin FPS za GSync) a nedavno je bilo "sve ispod 60 nije gayming". A "vidijo ja svojim ocima" necu komentirat. Placebo je gadna stvar...

Stay classy ekipa

EDIT: Too slow, vidim preteko me post iznad.
Koliko sam ja shvatio večina bi htjela konstantnih 60 fps-a u bilo kojoj igri a za čim manju cijenu. A ako je fps iznad 60 i isključen je vsync ili ako je ispod 60 tu bi freesync/gsync trebao uskočiti. Ali ako gledamo da za manje para dobijemo više fps-a onda i logika govori da moraš bit debil da daš više za monitor nego za grafu. Tipa rx480 vs gtx 1070/1080.

I možete vi pričat bajke o nvidiji kada je rx480 + klasični 24" freesync monitor najbolji omjer uloženo dobiveno, bare, za full hd rezu za prosječnog gamera. A tko želi više neka plati, pa mu je ionako svejedno jer će ionako pucati na rang gtx 1080 pa neće ni znati za freesync ;D

Meni osobno je npr apsurd uzeti gtx 1060 i na to gsync monitor , za te novce kupim gtx 1080 i uključim vsync i boli me pipa Hebala vas ta precjenjena nvidija a bome i taj amd koji nezna ni high end karticu napravit