View Single Post
Staro 10.09.2016., 20:43   #2254
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
O Boze sveti. Jedan dan me ispljuju jer sam picajzla i zelim preko 100fps, drugi dan neko napiše da je njemu 25 super... odlučite sami sto vam je dobro

I proguglajte čemu uopće služi g-sync a čemu freesync.
DA, sa g-syncom su igre IGRIVIJE puno puta ispod 40 fpsa. G-sync dupla framove (zato i ima hardware buffer od 768mb). OSOBNO, kod 35-40fpsa imam filing da sam na 60fpsa. Dojam je takav. Na 25 je dojam kao na 40.
I NE, freesync nije promašena tehnologija Bolja je od vsynca i radi "sličnu stvar" što i g-sync. I ono najbitnije masi, FREE je. Za detalje opet guglajte.

Nevoljko pejstam negativne stvari protiv bilo koje kompanije no kako nekolicina to radi na dnevnoj bazi:
Fereesync vs g-sync ghosting
Eeee da barem pročitaš ono što linkaš

"When using the FreeSync display inside the VRR window, which is unique to each monitor model, the gaming experience is drastically improved over traditional VSync enabled or disabled configurations. You get a clean, tear-free and stutter-free animation and PC games look better than they ever have on an AMD GPU. The NVIDIA G-Sync experience and the AMD FreeSync experience in this case are basically identical."

Citiraj:
Autor Bariarnil Pregled postova
Impresivna rasprava.Nisam znao da činjenično ima razlike.
Thx guyzz
obadva imaju nedostatke. Feessync dodaje na lag a GSync na latenciju. Činjenično, za krajnjeg usera je doživljaj isti. Osim po novčanik

A tko hoće LFC s Freesyncom da ima maltene full range, (~10-144Hz) 144 Hz monitor (tj, maksimalni Hz mora biti <=2,5x minimalni, što se na kraju svede na 144 Hz monitore recimo 40-144Hz, 40*2,5= 100<144 ima LFC i radi ispod 40 Hz) ;P). I gle čuda radi istu stvar kao i GSync i dupla frejmove bez potrebe za "768MB buffer" koji dodaje na latenciju. Ovi nemapojmići što pišu bedastoće samo dokazuju kolko su neinformirani i kolko šire dezinformacije.

I usporedjivati TN i IPS monitor za ghosting....

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 10.09.2016. u 22:42.
MikaHR je offline   Reply With Quote