Citiraj:
Autor Nybelung
|
Vezano za taj autić. Bio sam, pogledao i nisam kupio, još.
C/P s drugog foruma:
Citiraj:
U leru je malo nemiran s izgašenom klimom. Ništa strašno, na obrtomjeru se skoro i ne primjeti.
Automobil troši dosta ulja, po riječima vlasnika litru na 10.000km. Po tome kolika je sad razina ulja u motoru, a koliko je prešao od zadnjeg servisa, to ispada po mom sudu i malo više.
Ispod linije brtve glave motora (dihtunga) je čitav mastan od ulja. Nema vidljivog curenja u mlazovima, ne vidi se ni da kapi išta na beton gdje je bio parkiran... ovako na prvi pogled bi rekao da lagano balavi cijelom dužinom brtve.
Na poklopcu ulja od motora nema nikakvog taloga ni naslaga, a ne vidi se ni da ima išta prljavo unutar motora. Ne šprica ulje vanka dok radi. Ali kad se otvori dok radi vidi se malo bijelog dima koji nema miris, moguće da je para jer sam ga gledao u jutarnjim satima.
Puno zraka tjera vanka kroz otvor za sipanje ulja dok radi, u usporedbi s mojim 1.6 VW motorom (koji btw nit puše nit igdje pušta ulje, a ima više km na satu). Cijelo vrijeme lagano piri zrak + kako motor radi tako i zrak poprilično pulsira kroz otvor.
|
Limarija je u solidnom stanju, ima od parkinga oštećenje lima iznad desnog zadnjeg kotača, ali nije skinuta boja, samo malo spigano. Ne vidim da je udaren igdje, nema nigdje ni oštećenja od korozije, jedino je auspuh malo hrđav. Unutra ništa nije slomljeno, od opreme sve radi. Jedino dijelovi koji se diraju rukama su oštećeni: ručica mjenjača, rukohvati, i počela se guliti boja s tipki za prozore. Kvačilo je malo potrošeno, pri otpuštanju "hvata" tek od pola, mjenjač je malo tvrđi nego što sam navikao i hod je malo duži, ali u sve brzine glatko upada.
E da, nema original ključ, već samo onaj zamjenski bez skakavca. Koliko uopće dođe novi ključ za Pežola?
Eto. Raspisao sam se.

Uglavnom, cijena s oglasa je 3900€, ali on želi prodati, ja kupujem gotovinom, vjerujem da se može pregovarati. Jedino me muče ti podvučeni dijelovi, ak mislite da to nije normalno potražit ću nekog PUG mehaničara, pa popričati malo.