Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.09.2016., 18:26   #23854
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
To nisu nikakvi troskovi za polovni auto.

Kao sto i pise evo vagabundo, to ti spada pod normalno amortiziranje auta. Da si kupi i ganc novi prakticki bi imao 80% iste troskove. Dobro si i kupio.
Tješi me da netko misli da sam dobro i kupio . Da su se ti troškovi nekako bolje rasporedili, nebih ni primjetio, nego mi se nekako zaredalo zadnja tri - četiri mjeseca, pa se nemogu nikako otet razmišljanju o iduća tri četiri, hoće li i dalje tako...

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
A za kuplung, promijeni stil voznje ili nauci saltati kako treba jer nesto definitvno radis krivo.
Stil vožnje mi je skoro penzionerski, dakle vozim prilično polako, ali ne na 1000 okretaja. Krećem i šaltam normalno, auto se ne dere i ne guši. Jedino što kočim motorom, pa "protrčim" sve brzine kad usporavam u normalnim uvjetima, možda zato malo češće mjenjam brzine nego neki.
Možda baš nije valjao majstor, ili dio koji sam kupio?
Da li je u pitanju vozač, majstor, ili dio, to vjerojatno nikad neću znat

Citiraj:
Autor acmevagabundo Pregled postova
Ne možeš to tako računat. Da ti je bio i novi auto morao bi kupiti zimske gume, thule, ići na redovne servise, stari bi ti krnuo gumu u rinzol. Tako da sad ja ne vidim da si puno potrošio zato jer je auto polovni. U polovni se treba ulagat, ali ovo što navodiš meni ne izgleda kao značajni trošak jer je auto polovno, bez obzira što ti se ne sviđa pogled na troškove.
Znam ja da auto košta i da treba ulagat, samo pokušavam shvatit jesam upao u rupu bez dna, ili je samo malo dublja rupa, a dno već pokriveno.

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote