Citiraj:
Autor Gabre
To nisu nikakvi troskovi za polovni auto.
Kao sto i pise evo vagabundo, to ti spada pod normalno amortiziranje auta. Da si kupi i ganc novi prakticki bi imao 80% iste troskove. Dobro si i kupio.
|
Tješi me da netko misli da sam dobro i kupio

. Da su se ti troškovi nekako bolje rasporedili, nebih ni primjetio, nego mi se nekako zaredalo zadnja tri - četiri mjeseca, pa se nemogu nikako otet razmišljanju o iduća tri četiri, hoće li i dalje tako...
Citiraj:
Autor Gabre
A za kuplung, promijeni stil voznje ili nauci saltati kako treba jer nesto definitvno radis krivo.
|
Stil vožnje mi je skoro penzionerski, dakle vozim prilično polako, ali ne na 1000 okretaja. Krećem i šaltam normalno, auto se ne dere i ne guši. Jedino što kočim motorom, pa "protrčim" sve brzine kad usporavam u normalnim uvjetima, možda zato malo češće mjenjam brzine nego neki.
Možda baš nije valjao majstor, ili dio koji sam kupio?
Da li je u pitanju vozač, majstor, ili dio, to vjerojatno nikad neću znat
Citiraj:
Autor acmevagabundo
Ne možeš to tako računat. Da ti je bio i novi auto morao bi kupiti zimske gume, thule, ići na redovne servise, stari bi ti krnuo gumu u rinzol. Tako da sad ja ne vidim da si puno potrošio zato jer je auto polovni. U polovni se treba ulagat, ali ovo što navodiš meni ne izgleda kao značajni trošak jer je auto polovno, bez obzira što ti se ne sviđa pogled na troškove.
|
Znam ja da auto košta i da treba ulagat, samo pokušavam shvatit jesam upao u rupu bez dna, ili je samo malo dublja rupa, a dno već pokriveno.