Citiraj:
Autor Nevidljivi
Nakon sto je mobitel na servisu vec vise od 40 dana sam i sluzbeno uputio reklamaciju VIPu ( procedura je prica za sebe i namjerno dizajnirana da se odustane )
Danas su se javili, pitali dali sam dobio mobitel nazad i ponudili se da oni provjere u servisu stanje ?!??
Ja sam im rekao da sam ja osobno zvao servis i da nece nista saznati sto ja vec ne znam, da se dijelovi cekaju, da ih servis nije dobio od 7 mj i da se ne zna kada ce ih dobiti...
Nakon toga je bila prica kako VIP nije odgovoran za zamjenu/popravak nego iskljucivo servis......itd ali posto je takva situacija su ponudili ukidanje racuna za 8mj
zahvaljujemo na Vašem javljanju.
Sukladno našem telefonskom razgovoru isto Vam potvrđujem e-mailom.
Račun za mjesec kolovoz s obzirom na nastalu situaciju poništen je u cijelosti iznosa 145,00kn.
Također isto će biti i napravljeno po kreiranom računu za mjesec rujan, budući da smo ovim putem napravili umanjenje kao povrat po reklamaciji računa za mjesec rujan u iznosu od 145,00kn.
U slučaju da rješenjem nadležnog servisa nećete biti zadovoljni, napominjemo kako možete uputiti prigovor na samo rješenje servisa VIPnet-u sa dostavom IMEI-a telefona i točnog modela kako bi Vaš prigovor bili u mogućnosti proslijediti samom servisu.
Ovaj dio price za mjesec rujan iskreno ne razumijem sta je htio reci.
Uglavnom. mobitela nema i nece ga biti vjerojatno jos dosta dugo.
|
Pa traži novi mob..
Ak je u Agramu, imaš pravo na novi, pošto operateri uvažaju prek LG Hrvatska..
Zovi Agram i pitaj ih..
Dijelovi su zadnji put došli 23.7. a LG Hrvatska ne zna kad će sljedeća isporuka..