Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.09.2016., 18:18   #23829
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Rodney. Da si pola tog stavio na papir (a moglo bi se vidjet kaj je za zamjenu) mogao si ic na noviji i bolji auto.
Kad sam ga kupovao, bio je upitan samo potisni ležaj. To sam odmah zamjenio, dakle kuplung set, i veliki servis, jer mislim da je to nužno kod kupovine takve krame. Idućih godinu dana nije pokazao nikakav problem, tako da ne znam u koju kristalnu kuglu sam trebao gledat.

Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
ali ne kužim u šta si ti uspio uložiti 45 000 kn ???
i ako si već toliko uložio onda bar amortiziraj to vožnjom sljedećih 10 godina a ne nekome poklonit toliki trud i ulaganje, i nadaj se da te neće zadesit opet nevolja, možda koji očenaš zdravomarijo
Skupilo se. Računaj odmah 20000 auto, pa taj veliki servis je bio 6-7K, pa sam kupio komplet ljetnih guma, pa komplet zimskih + čelične felge (računao sam da se felge isplate nakon 2 god samo na montažu). Pa je stari krnuo gumu u rinzol pa sam kupio dvije nove da kupim par. Prije tri mjeseca mi je otišao alternator, 100€, pa sam si kupio thule krovni nosač 1000 kuna (stvarno mi treba), pa dva redovna servisa, 450 kuna ležaj i senzor abs-a u zadnjem desnom kotaču, pa OPET kuplung prošli tjedan.. Pa katalizator trul, polovni 600kn. Sakupilo se. Ja sam ga stvarno imao namjeru "držat", i zato sam sve to i ulagao, ali pišem svaki trošak, i računica mi se ne sviđa. Tehnički je prošao bez kuverte, ali to mene košta puno previše.

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote