Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.09.2016., 16:34   #23817
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Po meni si puno previše uložio u auto da bi se vozio samo 35000 km.
Mogao si kupit polovni auto novijeg godišta platit ga 40000 kn, uložit 5000 kn i vozit se još barem 70000 km.
Plan je bio sličan, uzeo auto za 20, uložio ODMAH 7-8. Ispalo je kako je ispalo. Bojim se da nebi opet ispalo slično. Kad sam kupovao auto, nisam imao toliko novaca, zapravo sam tražio neš uber jeftino, a potrošio skoro duplo više. Autić se činio u redu, u prvih godinu i pol nisam imao ni jedan vanredni trošak. Onda par mjeseci bum bum bum. Sad sam financijski malo bolji, al još uvijek nisam pametniji. Teško je reć unaprijed koliko bi potrošio i koliko bi to km izdržalo. Unazad je već lakše jer su konkretni brojevi tu.

@Gilbert5
Ma meni auto treba za na posao, s posla i slično. Pilu za pokazivanje je lako nać, al ko će ga poslije održavat... Hibridi mi se čine skupi, i ne sviđaju mi se baš ako nema plug in opciju. Full električni su mi ok, al to već košta, i ima određene mane.

Kad bi znao da će novi trajat bar 10g uz održavanje, uzeo bi ga odmah odmah, ali tko će znat. Slupaš ga u sekundi, ne moraš ni bit kriv. Sa rabljenim ne znam na čemu sam, i tako se vrtim u krug. Dođe mi da odselim u grad da mi ne treba auto uopće.

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote