View Single Post
Staro 03.09.2016., 20:58   #39969
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Karta u đepu. Ujutro vlak Zagreb - Ljubljana - Kopar. A onda po Parenzani do Poreča. Plaćena 4 dana u Istarskim toplicama. Plan bauljati po Parenzani i okolici 10-tak dana. Opet se vozi prikolica. Kako sam par stranica ranije pisao uzeo Duramaxx Big Blue Mike prikolicu i sasvim zadovoljan za lagano dugo ture za dvije osobe. Sve stvari za suprugu i mene (sve znaći od mobilnog hotspota, preko brijačeg aparata do natikača po hotelu ) za 10-tak dana. Kolica su preživjela bijeli put po Cresu tako da mogu i Parenzanu. Na putu Fužine, Selce, Crikvenica, Krk, Cres, Osor, Mali i Veli lošinj, druga strana Cresa, Krka, Omisašlj, Kraljevica, Bakara, Bakarac, Hreljin bilo je jedno bušenje gume na prikolici u ljutom kršu na neku pikavu biljku i 3 pritezanja i orezanja "kuke" na biciklu dok ne skužim što i kako.
Dakle ima tko kakvu informaciju di što po Parenzani u tih 10-tak dana. Mislim sama Parenzana je kratka pa treba bauljati okolo.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote