Citiraj:
Autor Željac
Ja kažem da ga je policajac svojim kretanjem i izlaženjem u putanju skutera (i u početnu i promijenjenu) prilikom jasnog obilaženja bez ikakve namjere stajanja opako ugrozio.
Bio bi on dovoljno vidljiv da je stajao na mjestu i mahao. Da se itko imao namjeru zaustaviti- zaustavio bi se.

|
Sve to razumijem... Fali jos par sekundi na pocetku videa. Ali lik je tek kasnije dao gas kad je bio ispred policajca. Nije cijelo vrijeme drzao gas. Di ces sad sudit policajcu sto je u doslovno dvije sekunde skocio prema motoru. Da cujem motor kako pusta gas, iako ide brze i ja bi mislio da ce stati. Ajmo prestati gledati gresku policajca i usredotociti se na ovog idiota na motoru. Nepotrebno se pljuje po policiji, ne razumijem to. Dosta ljudi bi krivilo policajca i drzavu da ih uhvati pijanog za volanom, umjesto sebe. Kaj je ljudima?
Moja iskustva s policijom su samo pozitivna. Zaustavili su me valjda 5-6 puta iz rutinskih provjera i uvijek su bili maksimalno ljubazni, pristojni i profesionalni. Kako stariji tako i mlađi policajci. Isto vrijedi i za one koji su dolazili na poziv ako bi se skupilo vise ljudi kod nekog doma po noci na tulumu i slicno.