Pozdrav,
zna li netko kako postaviti primanje net.hr mailova na iPhone? Koju mail aplikaciju skinuti i što točno upisati u postavke?
Zadnjih dana pokušavam to učiniti no bezuspješno. Izguglao sam svašta, jedni tvrde da je to potpuno nemoguće sa besplatnim adresama, drugi tvrde da je to moguće samo kad si spojen preko iskona, treći da je moguće samo primati poruke a ne slati, četvrti da je sve moguće i čak i pišu postavke kako to napraviti (koje ne rade, barem meni) ... dakle na internetu se može naći 101 teorija o postavkama za net.hr tako da sam se skroz zbunio.
Dakle, postavke koji neki navode da kao rade su:
Citiraj:
Username: username@net.hr
Incoming mail server (POP3): pop.net.hr
Outgoing mail server (SMTP): mail.iskon.hr
(ne treba tiknuti "Log on using Secure Passwor Authentication")
(ne treba tiknuti "My server requires Authentication")
Incoming mail server (POP3) port number: 110 (ne treba tiknuti "This server requires a secure connection SSL")
Outgoing mail server (SMTP) port number: 25 (ne treba tiknuti "This server requires a secure connection SSL")
|
No naravno to ne radi. Neki tvrde da pod outgoing server treba staviti podatke od mog operatera ako želim slati poruke, no to mi čak i nije od presudne važnosti koliko da mogu primiti te poruke, a ne radi čak niti to.
Ima li netko ovdje da je to podesio i da mu radi? Mislim da je čak i nebitno jel za iPhone, android, pc .. sve bi trebalo više-manje jednako raditi, ako net.hr to podržava naravno.