View Single Post
Staro 29.08.2016., 18:02   #8
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Isprištavam se svima kaj se nisam javil do sad (dosta posla u servisu, gosti doma za vikend...).
Uglavnom, poslan je laptop nazad i naručen drugi. I opet ja pokušavam bit stručan, hehe, i pazim da sve ide kak se to priliči i nakon svih šarafa i kabelčića, dodatnih 8gb RAM-a je unutra. Pospajam sve te kabele i da ne ne šarafim sve nazad prije nego provjerim dal radi, probam upalit. I ne pali! Da imam para sad bi taj laptop visel iz zidne gips ploče. Ak me šlag nije trefil danas, bome niti nebu. I slična situacija i opet radi na punjač al neće na bateriju. I veli kolega: daj zatvori ga pa probaj. I ja fino ostavim unutra bez šarafa na MB-u i spojim donje kučište da kopčice poklikaju, ne stavim niti donje šarafe i laptop upali... dobro, neću sad žalit. Ipak mi je drago da radi jer čovjek čeka taj laptop već par dana, al i dalje mi je čudna cijela situacija. I da, prvi laptop nije palil na bateriju kad sam sve pospajal. :P
Društvo, fala svima na savjetima i sigurno budem ih imal na umu kod nekih specifičnih situacija.

Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk