View Single Post
Staro 26.08.2016., 00:07   #767
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Tipkovnica i PC arhitektura su povijesno specificno vezane, ne samo operativno (nemojte zaboraviti da je PC bez tipkovnice u doba arhaicnih OS-eva de facto neupotrebljiv) nego i arhitekturalno uzevsi u obzir A20. Nezgrapno i mozda sturo slozen "F1 to continue" je samo znacio bas to sto je vec napisano - da iskopas tipkovnicu, ubodes ju i nastavis s radom. Valja ne zaboraviti da su non-PC racunala ekvivalentne starosti imala kojekakve mogucnosti kontrole mimo same fizicke tipkovnice, sto PC nije ni podrazumijevao kao platforma.

A propos teme - danas sam nabavio jednu divnu masinu za testiranje novog softvera kojeg razvijamo kako bi vidjeli je li sva optimizacija uspjesno napravljena.

Hvala na objašnjenju! Nego, što kažeš o predefiniranim standardima, da li je to siva zona kao što je napisao De5tr0yer, ili postoje jasne odredbe koje se moraju primjenjivati (i poštovati) od strane svih proizvođača?

Zanimljiva mašina... Moram priznati da me hladnjak malo zbunio (iako sam posumnjao da bi mogao biti 478), nisam prepoznao socket sve dok nisam vidio drugu sliku, odnosno sam procesor. Imam istu grafičku na jednom P3 @600MHz, mislim da je jedini Rage Pro kojeg imam u kolekciji
  Reply With Quote