Citiraj:
Autor Drug Brko
Alene, nema veze sa dućanom kao takvim, jasno da ima maržu. Mora i imati. Ne znam tko bi se zejebavao onda sa dućanom da je nema.
To je išlo onim moralistima i borcima za pravdu ovdje koji tvrde kako trgovci jedva krpaju kraj s krajem, kako su marže na artikle minimalne, skoro i sa gubitkom samo da se zadovolji nikad zadovoljni HR kupac koji mu vraća tako da pali grafičke pred kraj garancije. 
Ukratko, demant mitomanije, ništa drugo
Ako je Instar mogo prodavat referentnu zujaču za 2700, može i futura puno bolju verziju. Sami su si krivi za prodaju ili ne-prodaju, jelte.
|
a gle, koliko vidim, skuplji su (za taj model) 10% od najjeftinijeg webshopa (koji valjda radi s marzom od 3%). Sad, oni (futura) imaju trgovinu (najam) i radnike (placa) tako da je cijena razumna. Znaci mozes doci u trgovinu, pogledati kaj kupujes, porazgovarati s prodavacem i na kraju krajeva ako se kaj dogovodi imas je kamo odvesti na reklamaciju. Po meni je cijena ok.
Sad, drugi je par opanaka što bi svi (pa i ja) sve htjeli dobiti bez marže, bez PDV-a i s besplatnom dostavom.

Jbg, ne ide sve tak.