Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.08.2016., 11:52   #23360
imart
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2013
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Klima s tim nema nikakve veze.
Ako je upaljeno grlo ili si prehlađen problem je infekcija, ne klima.
Ovo je u rangu "čuvaj se propuha" ili "ne daj djeci da piju pića s ledom".
ne sudi samo po sebi jer su svi ljudi različiti..
ma kak nebi bilo veze. ovisi koliko je tko osjetljiv. ja sam se vozio na more pod klimom cijelo vrijeme i narihtao da puše u mene. da sam okrenuo u ženu, nju bi uhvatila takva glavobolja da to nisu istine.
i da ako sam sav znojan pijem mrzlu vodu s ledom, drugi dan me uhvati kašalj a nemam upalu.

sa klimom u autu treba razumno. ako si osjetljiv na propuhe, stariji ili malo dijete, treba umjereno rashlađivati. ako ti ne smeta, žeži do ibera u tikvu.

svi smo različiti i da, vjerujem da je čovjek imao upalu grla jer mu dišni sustav nije navikao na hladan zrak i prehladio se, odnosno sluznica se iziritirala, na to su došle bakterijice i eto upale.

ja sam dosta puta pokiso do gaća i ponekad imao upale mjehura i to je zbog te hladnoće, itd nedami se cjepidlačiti ali prije lupetanja malo se informiraj o općim činjenicama, a ne samo onome što osjećaš na svojoj koži.

ja osobno klimu doma koristim tako da na timer narihtam da se pali na najjače kad me još nema doma a kad dođem stavim na umjereno i da puše paralelno sa stropom.
ukoliko bih tri sata spavao da puše po meni, probudio bi se smrznut i počeo kihati.
takav sam, i postoji još mnogo takvih ljudi za razliku od tebe koji bi se mogao kupati u sjevernom ledenom moru.

ali ne iznosi neistine bezveze .. NHF.
imart je offline   Reply With Quote