View Single Post
Staro 12.08.2016., 17:01   #751
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Np, bilo bi ti pamernije da si im ga poklonio, nego da ti ovako stoji komad nefunkcionalne plastike u ormaru. Ni kazetofon mu me radi ako pamtim sto si napisao.

Steta je da ti tako stoji, daj se potrudi i osposobi to da se moze upalit.
Da, kazetofon ne radi. Ali kao što sam napisao, to nije problem... Rastavio sam i popravio desetke kazića i ne znam više ni sam koliko VHSa, nije mi ga problem popraviti i obnoviti, ali samo ako mogu opravdati ulaganje novaca. Glupo mi je uložiti 100ak kn u nešto što na kraju opet bude završilo na polici i van pogona.

U pravilu se slažem, želio sam im ga pokloniti zajedno sa još nekoliko rariteta, uključujući potpuno funkcionalni Pentium MMX @233, sa SCSI kontrolerom (u kombinaciji sa WD Enterprise diskom) i 3dfx Voodoo1 grafom, nikad-otvoreni Windows 95, VHS rekorder iz negdje sredine 80-ih kao i potpuno obnovljeni Akai HiFi kazić iz 1979. Nisam tražio novce (niti zamjenu), već sam postavio 3 direktna uvjeta pod kojima bi pristao. Službeno su pristali, međutim onda su počeli zavlačiti i na kraju mi se više nisu javili. Nego, bilo pa prošlo - ali nije isklučeno da CPC464 završi u jednom drugom muzeju, ovdje u Zg. U svakom slučaju nema frke, 464 nikamo ne ide i sigurno da ga ne namjeravam baciti ili prodati kao staru kramu

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 12.08.2016. u 17:22.
  Reply With Quote