Citiraj:
Autor Bubba
Mislis tatin?
Budes me zgazio u Bistrici ili u Zagrebu? Ali ako opet izdahne djeparac, morat ces skupljat donacije kao onomad...
Nemam ja nista protiv cijele price, ali stav ti je poprilicno kurčevit obzirom na sve, jel...
|
Tatin. Naravno.
Uf... Ispalo je kao prijetnja tebi a nisam tako mislio. Koliko sam naučio iz nedavnih zbivanja na cesti i po crnoj kronici, tatini sinovi ne gađaju muškarce u naponu snage.
Držiš malo veći grudge prema tada 15-godišnjaku (istovremeno priznajem i većem teen bedaku) koji je trošio "tatine" pare u naivnoj nadi da će možda moći držati free image hosting za ostale. Umjesto da ode van i zapije se ili štogod današnja mladež radi. Slabo se i sjećam svega (a ni nemam kontekst jer sam tada bio druga osoba), al kasnije sam se i nakratko zaposlio na HrHostingu... A i sudjelovao na razvoju MMH skripte koja je kasnije ostala meni i nažalost propala. No, nevažno.
Kad pročitam tadašnje postove, sve mi je jasnije. Pogotovo moja glupost. Pa čak kad pročitam i ovaj jučerašnji o oporezivanju starijih autiju, jasno mi je kako se ovisno o krivom kontekstu može pogrešno shvatiti. Djelomično zbog načina na koji pišem i polovično iskazujem stav, djelomično zbog raspoloženja zadnjih dana, djelomično zbog nekih drugih okolnosti.
Jednom kad uhvatim vremena, vrlo rado bih na normalan način mogao argumentirati svoja mišljenja i objasniti stav.