Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.08.2016., 14:27   #23231
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Mislis tatin?

Budes me zgazio u Bistrici ili u Zagrebu? Ali ako opet izdahne djeparac, morat ces skupljat donacije kao onomad...

Nemam ja nista protiv cijele price, ali stav ti je poprilicno kurčevit obzirom na sve, jel...
Tatin. Naravno.

Uf... Ispalo je kao prijetnja tebi a nisam tako mislio. Koliko sam naučio iz nedavnih zbivanja na cesti i po crnoj kronici, tatini sinovi ne gađaju muškarce u naponu snage.

Držiš malo veći grudge prema tada 15-godišnjaku (istovremeno priznajem i većem teen bedaku) koji je trošio "tatine" pare u naivnoj nadi da će možda moći držati free image hosting za ostale. Umjesto da ode van i zapije se ili štogod današnja mladež radi. Slabo se i sjećam svega (a ni nemam kontekst jer sam tada bio druga osoba), al kasnije sam se i nakratko zaposlio na HrHostingu... A i sudjelovao na razvoju MMH skripte koja je kasnije ostala meni i nažalost propala. No, nevažno.

Kad pročitam tadašnje postove, sve mi je jasnije. Pogotovo moja glupost. Pa čak kad pročitam i ovaj jučerašnji o oporezivanju starijih autiju, jasno mi je kako se ovisno o krivom kontekstu može pogrešno shvatiti. Djelomično zbog načina na koji pišem i polovično iskazujem stav, djelomično zbog raspoloženja zadnjih dana, djelomično zbog nekih drugih okolnosti.
Jednom kad uhvatim vremena, vrlo rado bih na normalan način mogao argumentirati svoja mišljenja i objasniti stav.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.08.2016. u 14:35.
IcyTexx je offline   Reply With Quote