Inače se ne slažem često sa Željkom Marušićem, ali ovo što je rekao u zadnjem paragrafu mi itekako ima smisla. Jedino mi ovaj prvi dio ne leži u svezi "kažnjava" prilikom kupnje rabljenog auta. Tu je situacija jasna, pogotovo kod nas. Mislim, ljudi s razlogom kod nas kupuju rabljeno, ovdje konkretno pričam o onima koji nisu dobrostojeći po pitanju financija, ljudi jedva skupe tih 3-4-5k € i kupe nekakvo prijevozno sredstvo, pa idemo sad na tu cifru još lupati dodatne trošarine i davanja. Drugi par čarapa je kada netko kupi 2-3-4-5 godina stari auto zato jer ne želi, odnosno zna da mu novi auto nema previše smisla jer gubi na vrijednosti. Mislim, sve se to da regulirati na logičan način, samo nema volje, želje i struke u tom segmentu politike da se to odradi kako se spada.
Kod nas je uvijek sve obrnuto i naopako, em nam kupovna moć nikakva (većine ljudi), em imamo najveća davanja na što god da takneš, a tu je i kompleks "moram imati svoje" (dobro, ovo se konkretno više dotiče nekretnina), a sve je to idealna kombinacija za prekomjerno zaduživanje kada u formulu ubacite kakvo nam je podneblje po pitanju poslodavaca, isplate plaće, nemogućnost zapošljavanja i svega ostalog _ubaciRazlog_, zato smo i tu gdje jesmo.
Ovo je samo kap u moru problema, ali je definitivno jedna od domino kockica koja također nosi svoje "nevidljive" posljedice.