Citiraj:
Autor MikaHR
Čudno kako nema rivjua gigabajtica i XFXa a maltene su već u prodaji.
|
ATI Gigabyteovih već duže nema na testovima (R9 3xx serija npr.)
Gigabyteove nVdije nove serije baš i nisam pratija (XFX ih ionako više ne štanca)
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
LOL asus i dalje ima "premium" cijenu (btw asusici i safirki stavili 2 god. garancije lol)
|
Mislim da oni, za razliku od većine u HR, dobavljaju direkt iz EU (a tamo je zakonski gara min. 2 god.)
Ovo za ASUS no comment (nek bankrotiraju šta se mene tiče -.-)
Vidim da su kmetovi počeli stavljat i jamstvene naljepnice na skoro sve ATI-ce
Citiraj:
Autor subabuse
Nemoj me za rijec, ovo je stara infrmacija jos iz vremena hgspta i hr.ponuda.hardver al najbolje ati gpu su safirke(i zacudo najeftinije), nesto oko toga da ih se safir drzo dok su bili u skripcu il tak nekaj, dugo vec nisam imao ati allinonewonder,tam negdje od 4890 ,pa kratko 7970, uvijek safirka,nikad problem. Najobicnija ,najeftinija safirka, eventualno s boljim coolerom, uvijek bila bestbuy. Bar su tak nasi stari hintali, ne znam jel to danas drzi vodu
|
Sapphire je nastao od ATI-ija, doduše ne u onom smjeru ka nVidia (sadašnji CEO i suosnivač im je bija dizajner u ATI-ju

)
Dakle imaju svoje komponente (npr. custom PCB), samo ATI (nema svaštarenja), najveći proizvođač ATI-ica, prvi izbacuju nove modele i pojave se na tržištu...