View Single Post
Staro 11.08.2016., 15:38   #684
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor android-split Pregled postova
G5, htc 10 i s7 su konkurencije (mozda tebi nisu). Na svim testovima su bas ta 3. Kad se uzme cijena i dobiveno, g5 je po meni best buy. Prijatelj kupio novog sa cam + za 3500kn. Al svak ima svoje misljenje. Tebi su plavuse, meni su crnke i tako je i kod mobitela.
A ja neznam o nepravilnostima kojima pricas. To su bile prve serije. Al nemam namjeru ulazit u raspravke.
Nisam od ljudi kojima je bas njihovo najbolje. Ako neuzimam cijenu u obzir, vjerojatno bi i ja imao s7/s7 edge. Ja gledam sve kad kupujem
Filozofije o best buy i best buy necu komentirat. To su tipcne forumaske price. Jel č ili je ć
Heh, nigdi nisam ni reka da htc10, s7/s7e i sl. nisu konkurencija G5-ici... Kao sto rekoh kad se uzme sve u obzir (a cijena prvenstveno) onda bi OP3 triba biti "best buy" u toj kategoriji - objektivno. Nepravilnosti o kojima pricam bruji cili net/youtub, s tim da neki tvrde da su samo prve serije imale onaj famozni "gap", dok neki tvrde da je to jednostavno tvornicka greska ili propust u kontroli kvalitete (ako se moze tako nazvati) koju LG tolerira. Kvrge na premazu aluminijskog kucista necu ni spominjati... Da nebi ispalo da sam neki hejter LG-a, ima sam G2, G3 (iako kratko) te G4. No ove godine sam odlucija preci na Samsunga, naravno ne zbog cijene - jer u to vrime kad sam kupova nije bila velika razlika izmedju S7, G5 i HTC10 - vec zbog cjelokupnog paketa kojeg dobivam...
Tipicne forumaske priče ili ne, ja samo izlazem svoje misljenje - tvoje pravo je slozit se s istim ili ne .
Poanta mog razmisljanja jest da u vrime kad sam kupova (a ni danas nakon 5mj.) nisam htio tolerirat takve propuste u kvaliteti izrade, jer ako vec placam 5000+ kn za mobitel - zelim da je sto bolji u svakom pogledu tj. koliko je to vec moguce... S druge strane naravno, svaka roba ima svog kupca - ali najbitnije je samo da si ti sretan i zadovoljan sa svojim uredjajem.