Citiraj:
Autor IcyTexx
Makar je samo 116 konja, dal ti je veći gušt vozit RWD i dal se uopće osjeti razlika na toj konjaži?
Otkako vozim jači auto, čak i na samo 150 konja torque steer mi ide na živce. Osjeti se kad je asfalt lošiji čak i na super gumama.
|
Pa kajaznam, nije baš da sam osjetio neke bitne razlike u svakodnevnoj vožnji. Pri većim brzinama kužim razliku. I onda mi fali još konja.
Citiraj:
Autor čuks
@fanatik - nisam isao u zubak s tom namjerom, naslo mi se usput.
Ostale aute nisam proucavao. Komentirao sam ovo sto sam vidio s cijenama koje traze za to. To je moje videnje i misljenje s kojim se ti mozes, a i ne moras slozit.
Kupaca ce uvijek bit, sto ljudi, sto cudi 
|
Pa naveo si da su materijali izrade u golfu dno dna. Dakle, praktički najlošijji u klasi. I da je megane iznutra bolji. E sad, ako si mislio na najnoviji megane, moram priznat da još nisam sjedio u njemu i da ne mogu uspoređivat. Al ako je riječ o prošlom meganeu, onda nemamo kaj pričat.
U cijene i dizajn ne ulazim, kao što rekoh, ako ti je nešto preskupo, to nije stvar za tebe i bok. Htio bi i ja audi RS6 doma u dvorištu, ali je van mojih mogućnosti. Ne jambram da za cijenu njega mogu kupit stan i dobar auto.