Evo da i ja napišem koju, družim se skoro mjesec dana sa op3.
Dizajn, odličan, fino leži u ruci, ne grije se, za sada bez ikakve zaštite (čekam da stignu ozzrly tempered glass i nillkin back cover), i nemam nikakvih tragova korištenja, doduše baš pazim inače na uređaje. Možda vrjedno spomenuti, uređaj je došao poštom tako dobro zapakiran da je ono mislim nemoguće ga oštetiti i da ga doslovno šutaš nogama, prvi put vidim onu vrstu zaštite kao nekakva velika lopta u onim jastucima napuhanim, mogu poslati i sliku ako kome treba, tako da veliki plus tu.
Baterija, ok je, imao sam OP1, približno je kao i kod njega, meni sasvim dovoljno oko 4-5h SOT, sve živo uključeno na njemu, baš ga ne štedim, i mogu čitav dan s jednim punjenjem izdržati, a DASH charge je priča za sebe, znate već sve o tom, nemam šta posebno dodavati, mislim da bi to trebao biti standard kod svih mobitela ubuduće.
Software, oxygen 3.2.2, sve stock, nisam ga dirao nikako, može bit da sam umoran od toga više, ili čekam port oxygen kamere na CM, vidjet ćemo.
Ima glitch-eva ponekad, npr. kad idem recent apps, a bio sam recimo na fb, nekada mi se ne prikaže fb kao prva app, tj zadnja app na kojoj sam bio, tek kada izlistam par app dok ga nađem, ono krivo ih nekada poreda pod recents.
Alert slider kada stavim priority notifications, i stavim pod messages samo favoriti da se čuje zvuk kada od njih primim poruku, ne radi, čujem od svih bilo kakvu poruku kad dobijem.
Ali sve u svemu zadovoljan sam oxygenom, i mislim da će budući update ispraviti ovo sve.
Dosta reakcija ljudi i znatiženjih pitanja o mobu i samom brandu OPO, nije još toliko popularan.
Skener otiska prsta, fenomenalan, brz ko munja, i precizan kad je prst u pravom položaju, pa rekao bih skoro 100%.
Kamera, nije loša, po danu kad je dobra svjetlost vani, kao i na svakom mobitelu, odlične slike. U zatvorenom, već dosta lošija situacija, po mraku isto tako.
Zvuk, glasnoća razgovora skroz ok, puštanje muzike preko zvučnika solidne jačine, meni dosta.