Citiraj:
Autor fanATIk
Vozio se u 320d, drkica. 
Dakle onaj rukohvat za gurnut vrata je jednostavno previše naprijed. Lepo zgleda al što se ergonomije tiče, trebali su je ukomponirat u ono zadebljanje na vratima na kojem odmaraš lijevi lakat dok voziš. Ovaj što vozim je coupe, pa su vrata duža i malo je nezgodno na našim uskim parkirnim mjestima.
Položaj prekidača za otvaranje prozora je pak s druge strane previše otraga, valja mi povuć ruku unazad da nađem prekidač, ne nalazim ga automatski kao što bi trebao.
Kvaliteta plastike (tvrdoća iste) kokpita bi brat bratu mogla bit i bolja ak ćemo ić jambrat kolko auto košta.
To je manje više to, nisu to neznam kakve zamjerke al me smetaju.
Pluseva ima puno više. Najsretniji s činjenicom da sa svojih 195 cm imam mjesta ko kenje. Sprijeda naravno, ovi otraga nek se pate. 
I fakat se možeš s lakoćom brzo vozit, a samo 116 konjića ispod haube.
|
Baš sam se nedavno vozikao u 320d, al 120d je živčaniji, osjeti se da je lakši auto.
Ovo oko prekidača sve stoji. Taman kad sam se naviko na poziciju prekidača... sjednem u 320d, dolazim do naplatnih, spuštam prozor i u isto vrijeme vadim novce i karticu, okrenem se, tresnem u staklo a ovaj na naplatnima me gleda jesam normalan i zašto otvaram zadnji lijevi prozor.
U F20(nova jedinica) su popravili neke pizdarije u kokpitu, malo je življe sve to skupa i kvalitetnije.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Makar je samo 116 konja, dal ti je veći gušt vozit RWD i dal se uopće osjeti razlika na toj konjaži?
Otkako vozim jači auto, čak i na samo 150 konja torque steer mi ide na živce. Osjeti se kad je asfalt lošiji čak i na super gumama.
|
Itekak se osjeti, bar po zavojima. Meni je naspram fwd vožnja puno dinamičnija, ali se vozim i nešto opreznije. Čak mi je i ova everyday vožnja ugodnija u rwd, iako treba se priviknut, pogotovo na kvačilu.
A ima i nekih stvari koje živciraju, uzbrdica kojom idem doma ima dosta neravnina i rupa a ujedno je i strma, konkretno mi bmw svaki put upali DTC i oduzme gas u ključnom trenutku, dok fwd ne jebe to ni pol posto. Trebaš dobre gume iza, sve što je lošije se jako osjeti i to puno više nego na fwd autu.