Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.08.2016., 20:34   #23166
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ja vas ljude ne kužim. Ako vam je auto već toliko ružan, nekvalitetan, precijenjen, što ga stalno spominjete? A ti još otišao i u Zubak da isprobaš. Ne vidim da netko kuka jer bmw 116d košta skoro 200 k kn s osnovnom opremom. Vozim jednog i mogu ti reć da što se ugrađenih materijala uopće nije vrh što bi čovjek očekivao. A bome imam i zamjerki na ergonomiju (al se jako lijepo vozi ) I nikom ništa, horde ljudi ne cvile da je precijenjen. Jebote, ako mi neki auto previše košta, ne gledam ga, gledam neki koji si mogu priuštit, ne jambram okolo kak je ovakav, kak je onakav. Ko da ja sad počnem cvilit što Mclaren košta dvije milje kuna, kolko dobrih auta možeš kupit za te novce itd. Svaka roba ima svog kupca, od Dacie do Rollsa. Ako ti je neki auto preskup, to nije auto za tebe. Naravno da plaćaš i brand, no volkswagen si očito može priuštit da stavlja cijene koje stavlja pošto milijuni ljudi kupuju njihova vozila. Sve priglupi i zatucani balkanci pretpostavljam.

No nisi mi odgovorio na pitanje, koji to auto u klasi ima bolju kvalitetu materijala i preciznost izrade?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F