Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.08.2016., 22:32   #23114
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
PS. Netko je napisao da ga vozila policije (ili policija) nerviraju kad idu pod rotacijom i kad ne kažnjavaju vozače koji im se ne maknu... pa pobogu, da imaju vremena zaustavljati i kažnjavati vozače ne bi vozili pod rotacijom
Ja sam to napisao. Fala bogu imaju radio, a imali su prgršt vremena vidjeti registraciju kretena. Lijepo jave patroli koga da zaustave i gotova stvar.
Bili su iza njega 3 minute. To je jako dugo kad trebaš hitno dalje.
Kratko je kad želiš još malo odspavati, ali kad je hitno, onda je dugo.

Btw, ako ne čuješ hitnu, onda imaš preglasnu glazbu, a ako si gluh, ne možeš položiti sistematski i ne možeš upravljati motornim vozilom. Ja sam jučer u Obrovcu hitnu uz glazbu čuo sa druge strane brda. Maknem se desno i ostavim mjesta ispred sebe, za svaki slučaj. Jel se nije neki zadranin odlučio obići mene u 10km koloni. Naravno. I naiđe hitna i guranje s njim. Kreten. P im materina svima, baš me ljute takvi kreteni.
Drugi primjer je bilo prije par godina obilaženje kilometarske kolone pred učkom. Pa tog bi mamlaza živog zapalio. Mi smo svi kreteni što polako idemo u koloni, a on je baja. P mu mater bezobraznu. Ipak sam se grohotom nasmijao kad je iz suprotnog smjera naišla hitna uz pratnju policije. Drugi auto iz pratnje ga je lijepo zaustavio i odrapio kaznu. Karma je nekad predivna stvar.