View Single Post
Staro 06.08.2016., 22:32   #1643
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor smash3r Pregled postova
kaj jos uvijek tiras 970 ??brko?
Jes. Propali dobri dealovi nemarom i neodgovornosti posrednika s jedne i čudnih poreza sa druge strane, pa je sve "on hold" do daljnjega.

Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
Nebi puno u OT, ali da pitam jer valja igra? I mislim da sam vidio da ti za neku opciju treba min 5GB VRAM-a?
Igra valja.

Što se 4+ GB VRAM-a tiče, bilo bi dobro kad bi useri RX 480 koji imaju DOOM postali SS-ove sa svojim video settingsima tj. što imaju na raspolaganju da možemo usporediti.

Meni su svi meniji na najvišem nivou. Uglavnom ULTRA. E sad jel ima dodatne opcije koje se otključavaju sa 4+ GB VRAM-a, nemam pojima. Možda i ima.

Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
Ma što nisu na testovima pričali da nemogu testirat s nekim "mega" teksturama u Doomu jer kao vrati poruku da grafa mora imati 5GB rama minimalno? Zato kao ovu 480 4GB nisu mogli testirati na max. Ja ne znam, nemam igru.
Ono što sam ja vidio je da se drugačije teksture loadaju na RX 480 i GTX1070 i da se to pripisuje nVidiji, a ne količini VRAM-a. Ako imaš kakav link za ovo ,slobodno ga okači. Baš me zanima jel ima dodatnih opcija. Iako ne znam što bi karticu zakucalo pošto ima ohohoho headrooma u toj igri.
Brko je offline   Reply With Quote