Citiraj:
Autor smash3r
kaj jos uvijek tiras 970 ??brko?
|
Jes. Propali dobri dealovi nemarom i neodgovornosti posrednika s jedne i čudnih poreza sa druge strane, pa je sve "on hold" do daljnjega.
Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld
Nebi puno u OT, ali da pitam jer valja igra? I mislim da sam vidio da ti za neku opciju treba min 5GB VRAM-a?
|
Igra valja.
Što se 4+ GB VRAM-a tiče, bilo bi dobro kad bi useri RX 480 koji imaju DOOM postali SS-ove sa svojim video settingsima tj. što imaju na raspolaganju da možemo usporediti.
Meni su svi meniji na najvišem nivou. Uglavnom ULTRA. E sad jel ima dodatne opcije koje se otključavaju sa 4+ GB VRAM-a, nemam pojima. Možda i ima.
Citiraj:
Autor Brlja
Ma što nisu na testovima pričali da nemogu testirat s nekim "mega" teksturama u Doomu jer kao vrati poruku da grafa mora imati 5GB rama minimalno? Zato kao ovu 480 4GB nisu mogli testirati na max. Ja ne znam, nemam igru.
|
Ono što sam ja vidio je da se drugačije teksture loadaju na RX 480 i GTX1070 i da se to pripisuje nVidiji, a ne količini VRAM-a. Ako imaš kakav link za ovo ,slobodno ga okači. Baš me zanima jel ima dodatnih opcija. Iako ne znam što bi karticu zakucalo pošto ima ohohoho headrooma u toj igri.