Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.08.2016., 18:29   #23006
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Garažiran auto, garažirane gume tijekom zime, zaštićene Sonax sredstvom, normalna voznja (dapače skoro penzionerska), zanimljivo je da su sve 4 popucale sa unutrašnje strane. GY je priznao grešku i nudili su djelomičan povrat love, ali kao za peh taj račun za gume se zagubio.

Inače i sam imam Alpin 4/5 kombinaciju (jedna 4-rka je dobila bubreg pa zamijenio par sa 5-icom), odlične i udobne gume, ali totalno neusporedive sa ljetnom gumom u zavojima. Sad sam na Michelin Pilot Sport 3/4 kombinaciji (prije tri mjeseca naletio na udarnu rupu pa morao mijenjati dvije PS3 sa PS4) i to su mi bolje gume od svih GY Eagle F1 (imao sam tri generacije, još od one prve sa V profilom). Jedino mi se čini da se brže troše.
Nisam stvarno pojma imao za to, mozda su zato bile jeftine

Ma vjerojatno to vise nije bio problem 2013. kad sam prvi put stavio tu gumu za probu jer mi se nije vise davalo tolko love za Continental.
Neznam, ali mislim da bi trebalo izolirati mozda ipak taj tvoj slucaj. Radilo se o ocito gumi/seriji sa greskom. Dakle ukoliko je guma ispravna za tu lovu koju placam dobijem meni zadovoljavajucu gumu. Neznam za PS3 i PS4 pa nemogu usporediti. Moguce da je bolja... btw na kojem autu si vozio good year i sad PS?
Inace da i kod mene je auto garaziran,gume isto... srecom nije se nista raspalo

Meni inace je dosta voznje autoceste pa mi je i potrosnja gume relativno bitna stavka, nebih htjeo da se guma potrosi za 20k km
A Michelin je upravu tu uvijek bio jak sto se tice potrosnje gume, pa je imalo smisla dati i nesto vise novaca jer Michelin je uvijek u samom vrhu po cjeni...
Romul je offline   Reply With Quote