Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.08.2016., 17:09   #23002
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Imao sam baš takve gume u toj dimenziji (jedino nisam 100% siguran jesu li Assym ili Assym 2, mislim da su dvojke). Bježi od njih, popucale sve 4 na spoju bočne stranice i gazne površine nakon druge sezone. Uredno su pumpane i kontrolirane, nije se na njima divljalo.

Imam negdje još slike, svaki put kad ih vidim se sjetim zašto GY neće nikada više na moj auto (a imao sam ljetne i zimske od njih sigurno 10-ak godina).

A inače potpis na tvoj post.
Neznam sto se tebi dogodilo da su tako ispucale u kratkom roku?? Jesu sve cetiri ispucale jednako? Jel bilo nekih ekstremnih uvjeta voznje? Da li si ih mozda przio na suncu dugo? Kako su skladistene tijekom zime? Da li si ih mazao nekim glupim sredstvima ili da li je slucajno kapnula koja kap benze dok si vadio pistolj iz cepa rezervara?

Ja sam bas iznimno bio zadovoljan sa tom gumom pa sam uzeo opet Assym 2 a ne novu 3 jer 2 ima veci "rim protector" a ostalo manje vise je tu negdje sa Assym 3. Performanse,buka,trosenje sve 5 sa tom gumom.
Zimske imam Michelin Alpin 4 i u zavojima na suhom kad se moze malo brze vozit tocno osjetim koliko ove Goodyear imaju bolji odziv odnosno tvrdji sidewall.
Romul je offline   Reply With Quote