Tema: SoftRadeon
View Single Post
Staro 13.01.2003., 23:02   #6
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Je pa radi se o Riva Tuneru od Unwindera koji je najavljen prije koji dan. Znači čisto softwerski mod kojim se 9500 pretvara u pro ili 9500 128 mb na pcbu sa 256 bit busem čak u 9700. Zasad kolko vidim šljaka samo pod 2000 i xp a radi se tako da se izvrši određena skripta u Riva Tuneru te patchira file u windows/system 32, dakle određeni fajl atijevih drajvera (ati2mtag.sys)
Danas se pojavila još jedna patch skripta od nekog Wizarda koja omogućuje isto to ali razlika je u tome kaj nema podršku za katalist 3 za razliku od Riva Tunera koji podržava i omogućava ovaj softwerski mod u kat 2.4, 2.5 i 3.0 kaj je dosta bitno jer ak uzmeš 9500 ili 9700 onda normalno da hoćeš podršku za dx 9.
A kolko sam dosad vidio ima različitih rezultata nekima dela, dok neki nisu iz kozna kojih razloga uspjeli izvršit skriptu. Možda ima veze sa verzijom drajvera.
Al mi stvarno ide na živce kad tip veli da mu dela zato kaj je dobio 1000 više u 3 d marku??? Pa fakat mi je pun k...c 3d marka. Umjesto da pokrene par igri i da vidi kak mu sve to radi pa da onda veli dal stvarno šljaka il ne.
pinsla je offline   Reply With Quote