Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.07.2016., 23:02   #22930
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
a kaj auto nemre preko 210?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Bubnuo sam 210kmh jer tak piše u knjižici, ne zato kaj se vozim tak brzo nego da dam naglasak na to koliko mi je sigurnost i ispravnost auta važna. Veći v-max sam postigao u natovarenom 80HP Meganeu nego u ovom dvaput jačem autu, a imam ga već 5 mjeseci. Niti imam neku posebnu volju isprobavati "kolko ide", to sam nekako preraso. Čak otkako imam tempomat i u drugom autu radarski tempomat, većinu "dosadne pravocrtne" vožnje mi je veći gušt metnut 10km/h više od ograničenja i prst u uho.
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Ne moras mjenjat gume. Vulkanizer ovo povravi i dalje se mozes vozit 210 bez problema. Guma na sebi s ovakvim ostecenjem nema nista osjetljivo sto bi sjebalo njen integritet. Zakrpat ce se i dalje ces se vozit s novom gumom.
Woohoo! Ispričavam se svima na gnjavaži i ovoliko postova, samo se skupilo ovakvih stvari u zadnjih par dana više nego sve skupa u zadnjoj godini pa malo pizdim.
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
Meni se lani zabio pant u gumu. Novu novcatu. Tako da vjerujem da se bilo što može "ušarafit" u gumu samo od sebe. Vulkanizer mi je nabio onaj čep iznutra i rekao da se vozim kao da ništa nije ni bilo. Platio možda 50-70 kn.
Wow. Just wow.
IcyTexx je offline   Reply With Quote