View Single Post
Staro 30.07.2016., 14:45   #450
ruff_desperado
Registered User

Datum registracije: Jul 2016
Ovaj router je užas. Iole ozbiljnija opcija je nedostupna. No dobro sada, mene zanima kako da ga natjeram da se preko WAN-a spoji na ONT, sve je uredno spojeno ali odbija povući postavke te konstantno kad se logiram sa defaultnim administrator računom javlja WAN grešku i da checkiram postavke ili kontaktiram ISP. Tehnička podrška nema pojma o ovom jer im je to sve novo a ja nemam pristup nikakvim postavkama da bar probam ručno to srediti. A naravno oni se ne mogu spojiti na router jer ergo nemam izlaza na mrežu tj WAN port nema konfigurirane nikakve postavke. Ako je netko imao sličan problem bio bih zahvalan, pokušao sam sve iz prethodnih stranica da bar pristupim naprednim postavkama nažalost bezuspješno, ali imam feeling da je ili router zbrejkan ili su nešto gadno sjj u Iskonu.

FTTH: TP link ONT + Zyxel VMG5313-B3... Ako netko ima nekakav savjet bio bih zahvalan jer do ponedjeljka ne mogu stupiti u kontakt s niti jednom osobom u Iskonu koja ima ikakve mogućnosti i tehničko znanje za ovaj kombo s FTTH.
ruff_desperado je offline   Reply With Quote