@legija: Pežot 406 kupe mi je nekad bio jedan od najljepših auta i tiha patnja. No, nakon što sam imao 2 citroena (Xsara i C4 coupe), te jednog Peugeota (307 karavan sa dosta opreme) - nikad više PSA! Jeftini za održavanje, udobni, čak i pouzdani, ali non-stop neki k. ne valja na njima. Mjenjač je katastrofa, malo-malo nešto ne valja (senzor tlaka na visokotlačnoj pumpi, ožičenje iste, senzor vanjske temperature koji sgrebe i rad automatske klime, zamajac na kvačilu - aktivni, j..o ga čača skupi, sijalice rikavaju svakih par mjeseci, šelne na cijevima za dovod goriva, koje onda curi svuda, glavni osigurač od dijagnostike koji je negdje skriven....). Ništa od nabrojanog me nije ostavilo na cesti, a ni popravci nisu skupi, ali živcira da svako malo moram do servisa (OK, sijalice sam mijenjao sam, naravno).
Kupio japanca i preporodio se - sve klapa, utegnut, mjenjač... joj kako mi je falila preciznost tog govneta kod Francuza.
Možda je 406 coupe ipak kvalitetnije odrađen, jer je ipak bio neka Peugeotiva sportska klasa, ali ova sranja od mainstream modela su za k.
E da - Citroen i Peugeot su potpuno isti automobili - razlikuju se samo po obliku šasije, sve je isto - mehanika, elektronika, ovjes, motori...