View Single Post
Staro 28.07.2016., 08:14   #1492
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Čestitke na prinovi.

Konačno prvi PRAVI i POŠTENI član PCE foruma da je ima.

Molio bih opsežna mišljenja i opservacije iz prve ruke, a ne samo info sa onih YT recenzija i teoretičara urote

Odličan proc imaš i ostatak konfe tako da nema ni govora od "botlnekanja" grade, stoga fire away.
MA jučer sam poslije posla imao obaveza, pa sam to ostavio za navečer. Kad sam djecu stavio spavati, krenuo sam sagati grafu u komp, i skužio sam da nemam DP kabel za monitor!

Sad, danas idem kupiti još i to pa ću spojiti grafu u komp. Konačno u i tu ITX konfu zgotoviti. Jbg bilo bi brže da si strix-icu htio prodati

Nego što bi htio da istestiram, imaš neki test u vidu? Recite test-dva, ne da mi se sad 10-ak igara i programa instaliravati, imam mali SSD, a i nisam s vremenom na ti .

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Pomalo Brko još mora odgovarajuće drivere pronać

Vidiš da je još u kutiji, na sigurnom, daleko od PCI-e slota u matičnoj
Ha, driveri su već spremni, skinuto s neta. XFX ih nije priložio u kutiji, samo je došla kartica, adapter za napajanje PCI-e, neka kartica i grafička.
A PCI slot je nestrpljiv da ga netko razdjeviči, do sad nije ništa bilo unutra. Sad će pravi kalibar sjesti Bez brige, bude to radilo kako treba, nema straha
alengrosevic je offline   Reply With Quote