Windowsi 8.1 i neće mi se apgrejdti na 10, nema razloga za to. A imam nekoliko dobrih protiv ali to nije tema hm. Otkako je krepala 270x (koja je radila savršeno do tog dana kada je, zanimljivo, krepala u trenu kad je trebalo pokrenuti video na yt i više nije bilo slike uopće) bila je posuđena i neka 7770 mislim. Nikakvih problema. TV i monitor su u istoj kombinaciji već godinama i imao sam prije i 5770 i 7770 u istom setupu, a video problem se dogodi na oba bez pravila tako da nije kabel u pitanju - onaj izlaz na kojem je bio video se zazeleni a drugi pocrni, zvuk blokira i to je to, stoji dok ga se prisilno ne ugasi.
Kodek pakungi mislim da ne mogu biti uzrok, Kodi ima svoje, MPC koristi LAV, PotPlayer ima svoje, ali dogodi se i na embedanim videima u browserima.
Battlefield 4 radi bez problema, u mirovanju može raditi cijeli dan, samo video je problem. I koliko vidim samo ja imam takav problem
Softver ili hardver? Ako to vraćam pod garancijom, nekako sumnjam da će utvrditi da je neispravna

. A je neki su pisali da su našli neku verziju i da nemaju više problema, doduše dosta stari postovi i taka su te neke friška beta verzije bile aktualnije. Najpopularnija je bila verzija 15.12 ali kod mene je i sa tom isto