Citiraj:
Autor MikaHR
Jedno je govoriti o subjektivnom opisnom dojmu a drugo davati izjave o stvarima koje su objektivno mjerljive a nemaju veze sa stavrnosti.
I da, predmost objektivno ima 480 zbog DX12/Vulkana, a to "sad ću kupit 1060 pa za 6 mjeseci prodati i kupiti 480" je baš odličan argument.
|
Slušaj me,pogled na svijet ti je glup.Komponenta,auto,uređaj...se uzimaju prema potrebama i željama i onome što se nudi,u odnosu na cjenovni rang.Ja sam rekao da bih uzeo 1060 jer mi odgovara više od 480 iz navedenih razloga par postova dole.
Možeš ti sad tupit 700 puta da su njemci ovo ono,kad ti se ne bude sviđalo nešto što testiraju,reći ćeš da nevaljaju.PcPerspective isto pošteno radi(te svaki od ostalih recenzenata kojem kompanije šalju proizvod:da ne valja,nebi mu slali,a da ima dovoljnu publiku)i njih ne spominješ,samo zato jer ti MANJE odgovaraju od onoga što su njemci dobili i što ti tvrdiš.
https://youtu.be/3uoanTrMenI
U 10 naslova,480 vodi 6:4 znači nije straightforward izbor i nije za reći 1060 ne valja i sl. Bez obzira promjene li to Deus Ex,Bf1,Watch Dogs 2 i ostali(oni još nisu izašli i gledamo situaciju koja je sada).