View Single Post
Staro 26.07.2016., 07:30   #1461
Bariarnil
Aiden Fierce
Moj komp

Bariarnil's Avatar

Datum registracije: Jan 2016
Imam i ja 960,pa znam o čem se priča.

Ti bi više vjerovao njemcima ja bih više vjerovao našima koji govore eng,šta ćemo sad?Ja koristim cca one recenzente koji su otprilike opće prihvaceni i "lakši" a ti one koji ti odgovaraju u trenutku(znamo da nevoliš NV,nemoj to skrivat)

https://youtu.be/DSdyRgAjq4A
A evo ti opet za činjenicu da se 1060 kloka bolje od 480(ref. Vs ref.,Palitica 1060 je išla još malo dalje).

Edit:@Manuel,ja kažem za sebe,da je meni GW cool feature i da istina,bolje radi na NV,naravno,zato ga i koristim,na 380 je znalo biti nepovoljnih situacija.

Kolega je pitao tko bi što uzeo(za svakog pojedinačno)i ja sam naveo svoje razloge zašto,za sebe.1060 se bolje kloka,tu nema šta,480 na zraku ne vata tek tako 140,bez obzira što stock dolaze 1340ak max,a 1060 će lakše do 2100.Manje troši,40ak wati,što je u postotku solidno,opet ponavljam,brža je automatski znači uz manje napravi više i znači efikasnija je.Naravno,Ansel mi je dosta zgodna stvar,a i sam GF experience je ipak ispred plays.tv-a i raptora.Netko bi naveo druge razloga,ali ja sam naveo ove jer meni baš to odgovara i to tražim.Niti 480 niti 1060 ne nude sve niti je jedna od obje perfektna,treba izabrati "bolju" za svoje potrebe.