View Single Post
Staro 21.07.2016., 22:42   #408
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor cdanijel Pregled postova
Jučer sam udomio X100e. Stanje - savršeno. Uvalio mu SSD i 8 GB memorije. Mint 18 radi kako se pristoji.
Imam i ja doma jednog X100e u kombinaciji s prastarom elementaryOS Lunom... koristi ga klinac i jedini problem je dosta visoko zagrijavanje

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@bertone
Baš si sexy Tnx.

Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
Sorry... oženjen sam

Citiraj:
Autor cdanijel Pregled postova
Meni su 14" ekrani niske rezolucije najveće zlo koje postoji.
Čak mi je jedan od notebooka 13,3 ekrana (E31 koji mi u firmi služi za testiranja) ima FHD.

Što se tiče tipkovnica, veliki sam pristalica novih (t430 mi je recimo bolja od T420)...
Ili dobro vidiš, ili si kupio naočale... ja nikak da stignem otići okulistu i napokon si nabaviti naočale
Šalu na stranu, na 14" je možda malo zrnatiji prikaz ali mi ne smeta... stvarno trebam naočale

Meni je bolja tipkovnica na T420... i nije toliko stvar u pisanju, to je podjednako koliko mi nedostaje veliki Del i općenito raspored tipki na sedmerorednoj tipkovnici mi je bolji... sad na T540p masu tipki/prečaca ne koristim jer mi nisu sjele.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Recimo, ni meni ne paše numeričke tipke. Radije normalno. Tu mi paše 14 i 15"

Razumijem da za posao treba numeričke i veća dijagonala.
Radije dodatna tipkovnica da riješim probleme i manje živaca.
Možda sam picajzla ali laptope jako cijenim i čuvam.

Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
Ni meni ne treba numerička tipkovnica (osim kad plaćam račune )... ali čime bi onda popunili plastiku pored tipkovnice na 15 ili 17 laptopima

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 21.07.2016. u 23:40.
bertone je online   Reply With Quote