View Single Post
Staro 18.07.2016., 00:24   #731
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
1.500 - 1.800 kn

Uzimam sestri mob (opet) i to je neki max. Baterija, fluidnost i širina mobitela (do 70 mm) su najbitniji.

Tu sam našao Redmi 3, Galaxy A3 2016 i Z3C (ne može novi, ali pogledao bih neki s garancijom s njuškala).

Za Z3C sam tu negdje čitao da je bilo problema s odljepljivanjem ekrana i touchom pa me zanima ima li netko nekih iskustava sa A3 2016 i Redmi 3?

Trebao bih neku preporuku između ta 3, a slobodno i za neki drugi model u tom rangu.

hvala unaprijed
Citiraj:
Autor tomasini_ Pregled postova
kupujem 5,5" smart do max 1500kn. zasad pikiram lenovo a7000 koji košta 1400 novca. ima li za te novce nešto osjetno bolje? vidio sam da postoji i novija verzija tog a7000 (a7000 plus). zna li netko koja je njegova cijena i je li dobavljiv u hr?
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Mislim da ti je Redmi Note 3 mnogo bolji izbor za slične novce. FHD ekran, veća baterija, Qualcomm procesor, dvostruko više interne memorije, ...
Potpis za zadnje...
Imam redmi note 3 pro, naručen sa XFS.com, 3gb/32gb, za cca 1500kn, s tim da je sad cijena pala, pa je još jeftiniji.
Još mu nisam našao nikavu manu, osim šta mi je malo prevelik, ali to je stvar ukusa samog korisnika... tako da, ako vam odgovara naručivanje iz vana, definitivno preporučujem RN 3 pro.
Dr_faca je offline   Reply With Quote