Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.07.2016., 11:45   #22740
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Automobile
Hvala, i ja sam više nekako nego za bicikl .

Citiraj:
Autor nino_z Pregled postova
Za taj novac gledaj aute do 5-6 godina, ja sam za 55.000 prije 4 mjeseca kupio Citroen C4 1.4Vti 95, 2011. g.
Hvala na preporuci, pogledam malo.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Valjda ti se nešto sviđa od auta, bar oblikom.
Veličina klase Clio/Cors/Punto ili veći kompakt?
Heđbek, limuzina, karavan?
STavi tu cifru na njuškalo filter i gledaj 2010g. na ovamo
Koliko to ispada km mjesečno, oko 2000?
Benzinac definitivno, osim ako netko poznati oko tebe prodaje dizla za koji znaš povijest održavanja i da nije preed prodaju potrebno sve ćivo mijenjati tipa zamašnja, veliki servis zamjene remenja itd.

Ostavi koju tisuću kn sa strane za prijenos (2-3000kn) i vjerojatno neki zahvat na autu (još toliko)
Ha sviđa mi se limuzina oblikom najviše (Octavia recimo), ali budžet je eventualno za nekakvog "normalnog" kompakta. Pitam zbog toga uzeti malo bolji, noviji auto B segmenta, ili malo stariji auto C segmenta. Ipak ću uglavnom vozit po gradu.

Ovo za benzinca je uglavnom preporuka i to mi je u redu, i spreman sam još poslije toga izdvojit za servis - to je neizbježno (makar planiram auto odvest mehaničaru prije kupnje da otprilike znam šta me čeka i da malo pregovaram oko cijene).

Sad gledam neko vrijeme oglasnike, ako ograničim od 2010 na ovamo, neće baš puno toga ispast kao razultat . Oko 2000 Km-a mjesečno da.

Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Nisi naveo klasu auta.
Definitivno moraš gledat benzinca.

Moja preporuka ovako brzinski:

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-19693709
Hvala na preporuci. Za klasu je dilema, zato pitam ovdje .

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Cee'd mi se sviđa, vozio sam se u jednom ovakvom nedavno. Jedino ne znam kakvi su im ovi benzinski motori? Uglavnom se nalaze informacije za one CRDi.
tutix je offline   Reply With Quote