Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Automobile 
|
Hvala, i ja sam više nekako nego za bicikl

.
Citiraj:
Autor nino_z
Za taj novac gledaj aute do 5-6 godina, ja sam za 55.000 prije 4 mjeseca kupio Citroen C4 1.4Vti 95, 2011. g.
|
Hvala na preporuci, pogledam malo.
Citiraj:
Autor lowrider
Valjda ti se nešto sviđa od auta, bar oblikom.
Veličina klase Clio/Cors/Punto ili veći kompakt?
Heđbek, limuzina, karavan?
STavi tu cifru na njuškalo filter i gledaj 2010g. na ovamo
Koliko to ispada km mjesečno, oko 2000?
Benzinac definitivno, osim ako netko poznati oko tebe prodaje dizla za koji znaš povijest održavanja i da nije preed prodaju potrebno sve ćivo mijenjati tipa zamašnja, veliki servis zamjene remenja itd.
Ostavi koju tisuću kn sa strane za prijenos (2-3000kn) i vjerojatno neki zahvat na autu (još toliko)
|
Ha sviđa mi se limuzina oblikom najviše (Octavia recimo), ali budžet je eventualno za nekakvog "normalnog" kompakta. Pitam zbog toga uzeti malo bolji, noviji auto B segmenta, ili malo stariji auto C segmenta. Ipak ću uglavnom vozit po gradu.
Ovo za benzinca je uglavnom preporuka i to mi je u redu, i spreman sam još poslije toga izdvojit za servis - to je neizbježno (makar planiram auto odvest mehaničaru prije kupnje da otprilike znam šta me čeka i da malo pregovaram oko cijene).
Sad gledam neko vrijeme oglasnike, ako ograničim od 2010 na ovamo, neće baš puno toga ispast kao razultat

. Oko 2000 Km-a mjesečno da.
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
|
Hvala na preporuci. Za klasu je dilema, zato pitam ovdje

.
Citiraj:
Autor lowrider
|
Cee'd mi se sviđa, vozio sam se u jednom ovakvom nedavno. Jedino ne znam kakvi su im ovi benzinski motori? Uglavnom se nalaze informacije za one CRDi.