Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Možda nije do njih kad će se custom modeli prodavati (ne postoji tu nda, grafa je vani), oni su svoje napravili, brijem da ne mogu asusu, gigi i sl. govoriti kada će oni izbaciti svoje verzije. Prošlo je 2 tjedna, a brijem da se nekima (pogotovo tko misli kupit) čini kao vječnost.
|
Kao npr. meni koji valjda svaki dan stišćem na par tabova F5 ne bi li primjetio kakvu promjenu po pitanju dostupnosti.
S obzirom da čekam od početka godine na nadogradnju jer "ako se ikad isplatilo čekati iduću generaciju, to je sada ova", pa onda bit će u 6. mjesecu - ali zašto bi bilo na početku kada može na kraju tog mjeseca, pa custom će izaći sad pa sad, a ljudi samo nagađaju i čekaju custom modele kao što vahha kaže. A zaj"$@#@! nas sa slikama custom modela već tjednima!
Živo me zanima cijena i 470 model također, a s obzirom da rastežu ovo kao žvaku, sad me zanima i 1060 (još najviše hoće li i cijenom parirati, kao i brojkama). Da su se požurili, vjerojatno ne bih previše dvojio...
Ja ne razumijem... Ima li koja uopće razlika između referentnih modela različitih proizvođača? Kao da su samo drugu naljepnicu zalijepili na blower...