View Single Post
Staro 14.07.2016., 16:57   #1320
sith_lord
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Možda nije do njih kad će se custom modeli prodavati (ne postoji tu nda, grafa je vani), oni su svoje napravili, brijem da ne mogu asusu, gigi i sl. govoriti kada će oni izbaciti svoje verzije. Prošlo je 2 tjedna, a brijem da se nekima (pogotovo tko misli kupit) čini kao vječnost.
Kao npr. meni koji valjda svaki dan stišćem na par tabova F5 ne bi li primjetio kakvu promjenu po pitanju dostupnosti.
S obzirom da čekam od početka godine na nadogradnju jer "ako se ikad isplatilo čekati iduću generaciju, to je sada ova", pa onda bit će u 6. mjesecu - ali zašto bi bilo na početku kada može na kraju tog mjeseca, pa custom će izaći sad pa sad, a ljudi samo nagađaju i čekaju custom modele kao što vahha kaže. A zaj"$@#@! nas sa slikama custom modela već tjednima!

Živo me zanima cijena i 470 model također, a s obzirom da rastežu ovo kao žvaku, sad me zanima i 1060 (još najviše hoće li i cijenom parirati, kao i brojkama). Da su se požurili, vjerojatno ne bih previše dvojio...

Ja ne razumijem... Ima li koja uopće razlika između referentnih modela različitih proizvođača? Kao da su samo drugu naljepnicu zalijepili na blower...

sith_lord je offline   Reply With Quote