Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.07.2016., 11:36   #22619
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Slažem se da nisu baš neka "sreća" polovne sportske verzije automobila jer su najvjerojatnije gažene i izraubane a plin na RS-u neću ni komentirati...
Nisu uopće sreća, uglavnom su gaženi i traže puno ulaganja, čak i više nego gaženi dizelaši

Citiraj:
No ispada mi nekako da tu dosta rade kompleksi, jer ne vidim racionalan razlog zašto je loše imati auto s puno konja. Ok, malo je više izdataka, no ako je nekome gušt ne vidim problem.
Ma gušti su gušti, to razmem. No ak je gušt u pitanju, onda ni ne pitaš, odeš, kupiš. I u slučaju rabljenoga, redovito ideš na kavu kod mehe

Ako gledamo racionalno i traži se da bude dobar kod preticanja, nema razloga kupovat takve raubane nabrijane aute. Clio 1.2 tce sa 120 ks ili 1.6 sa 110ks, ili fiesta ecoboost sa 125ks će biti više nego dovoljni za sva preticanja, ako mu se već ti auti sviđaju.

Clia sam i vozio, mogu reći samo pohvale, a koliko vidim i ne kvari se baš. Fiesta bi isto trebala biti ok. Taj motor i u Mondea ide, pa onda u Fiesti sasvim sigurno ima dosta snage za sve.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 11.07.2016. u 11:53.
Roberto je offline   Reply With Quote