Citiraj:
Autor slsmpl
A već sam sad odrezan na 25/4 iako sam na paketu 30/5. Ako mi spuste upload još malo zakurac sve skupa
|
U globalu tebi sam upload uopce nije trebao biti spustan no posto se to radi po shemi automatski sve dolje onda nije ni cudno. Valjalo bi zvati ne sluzbu za korisnike nego tehnicku podrsku pa cimati bas tehnicara da se spoji na dslam i "ispise/postavi" nestandrdni profil za tvoju paricu.
A cuj, ja placam 30/5 a imam 24/2.3 i 1300m sam od kolibe no meni nemaju sta spustati i doslovce pat pozicija i njima i meni... ja sam tiskao popravku linije a oni tiskali da se prebacim na DUO uslugu.. kako ja imam solo internet, manjeg paketa nema osim 10 na ADSL2+ a to bi znacilo da ja mogu raskinuti ugovor djabe tako da to nisu ni nudili a natjerat me da uzmem i telefon pa da spuste na 20/5 paket isto ne mogu tako da sute oni a sutim i ja a pucanje sam rijesio promjenom routera i imao popust 12mj radi manjeg uploada...
Ti si u raljama sad jer imas trio uslugu i ako ih nastavis cimati spustit ce te na 20/5 dok si reko keks i reci losa infrastrutura.
Kazem.. probaj zvati tehnicku podrsku i trazi bas tehnicara a ne ove studente itd... ti mozes imati tih 25 sa cistih 5 ili 6Mbpsa bez problema, tebi je upload odlican sto se tice parametara koje router prikazuje, uopce nema razloga da ga ruse...