View Single Post
Staro 06.07.2016., 21:29   #1851
garganaut
Registered User
Moj komp

garganaut's Avatar

Datum registracije: Jul 2016
Citiraj:
Autor Mrcina Pregled postova
Ne bi li ventilator grafičke kartice puhati prema njoj a ne od nje?
pa puše prema njoj, samo što je okrenuta prema CPU-u, i onda taj topli zrak ide gore a gore mi CPU usisava sve, trebaju mi dva ispušna ventilatora. jedna lijevo, i jedan gore i to će vjerojatno riješti problem, samo ne znam koji bi bilo dobro kupit zato vas i pitam, da nije neka šrot marka i da radi kako treba bar par godina, kako mi ova dva koja već imam unutra ali upušna rade bez problema već 4g koliko imam sve kupljeno. samo ne znam ovaj iznad gore u utoru jel on treba upuhivat ili ispuhivat zrak, LC power je kućište ?

sad ne znam šta ovdje ide vidite ovaj lijevo okrugli dio s rupicama, e tu mislim stavit vent ali ne znam koji ide tu ispušni vjerojtatno da izbacuje topli zrak jel tako ?

jer baš tu mi se kondezira topli zrak, to znam jer stavio sam ruku i tu mi najviše topline grafička baca, a ja tu nemam trenutno vent nikakav.

i iznad ovaj utor vidite na vrhu, e što tu ide ispušni ili za upuhivanje zraka prema CPU koji je ispod njega ? ovdje kao što vidite na vrhu ima malo rupica, ali čini mi se da tu ne ide ispušni već ovaj drugi što baca zrak prema CPU jel tako ? eto pa za ta dva me zanima, što bi mi bilo dobro kupit ? hvala.

Zadnje izmijenjeno od: garganaut. 06.07.2016. u 21:38.
garganaut je offline   Reply With Quote