Citiraj:
Autor dh41400
Još bolje ako možeš dobiti lovu natrag
Nego zainteresiralo me ovo tvoje štelanje napona ... kažeš da si smanjio sa 1.1V na 1.075V i da su se počeli pojavljivati artefakti?
Netko je gore stavio link na test gdje se hvale da ta grafa komotno radi ispod 1V ... hmmm 
|
da,na 1075 je to već koliko mi se čini na knap,čim je ispod(1000probao) odmah rušenje,3dmark2013 recimo
neznam kako su oni uspjeli dobit ispod 1V,možda bolji primjerci i možda im grafička radi na 1266,ova moja xfx je tvornički klokana na 1288Mhz
default na zadnjem klok stanju(7) gdje najviše vuče i gdje radi na 1288MHz je 1150v
dosadili mi stalno ovi flickeri,grafička non stop mijenja napon,taktove i šta ja znam kaj sve ne,kako minim. firefox ili ulazim u drivere i druge programe itd.,pa doslovno svako malo mi se driveri sruše kad god u njih ulazim,stoped responding i i kreš,nema ih više,mmoram close
EDIT: izgleda da sam otkrio u čemu je problem i zašto su se događali flickeri,vratio sam latencije memorije sa 9-9-9-24 na auto u biosu i za sada nema flickera...inače imam 16gb memorije ali različite(1x8gb patriota i 2x4gb corsaira...obe su 1333MHz ali očito nemaju jednake latencije;ja sam ih klokao na 1600MHz sa 1.680V),latencije očito moraju bit na auto da bi radile kako tako
nope...i dalje se događa