Citiraj:
Autor Brlja
Stvar je sljedeća. Ja sam ozbiljni potencijalni kupac. Ja početkom 9. mjeseca kupujem novu grafu u ovom segmentu (izlazi WoW Legion  ) i tada ću jednostavno sagledati situaciju koja se više isplati i otići u shopping. I mislim da tako razmišlja mnogo ljudi ovdje.
Bilo kakav rizik oštećivanja drugih komponenti mi nije prihvatljiv. Dovoljna mi je bila ona MSI GTX570 koja mi je roknule radi one očajne 4 fazne regulacije.
Zato su mi bitne čiste informacije od proizvođača i recenzenata. Da oni kažu; "Gle, napravili smo 100 mjerenja, nema Boga da je to toga."
|
I to je zdravo razmišljanje. Samo prvo moraš imati sve činjenice a ne neki PR uradak od strane nekih "tech sitova" i žutog "tech tiska"
Citiraj:
Autor Bariarnil
Nešto TAKVO ne dođe samo od sebe.Gluposti nekakve poput AMD i Radeon se odvajaju(što je i mene bilo zainteresiralo)umru brzo jer su gluposti.Kad je nešto činjenično problem onda se to sazna.A ovo jest problem i AMD ga je potvrdio.
|
e pa sad znaš situaciju s 750ti i GTX950, I što ćeš napraviti po tom pitanju? jer je to ISTI problem koji traje već nekoliko godina