View Single Post
Staro 02.07.2016., 14:34   #991
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Bariarnil Pregled postova
AMD je vlastoručno izjavio da znaju za problem i da će ga riješiti.Što znači da problem postoji a i što znači da ono na 750Ti ili 950 nije problem(jer bi nvidia tada morala urgirat i znalo bi se da su rikavali pcie portovi).
ili to možda i nije tolki problem nego je sve prenapuhano

Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
Ma prihvaćam ja frende sve. Ali ti si prvi krenuo sa slikama sa tog članka kao da je taj graf (prvi graf) odgovor kako je sve ovo sa RX480 laž. Uz to odmah si i posro 960 da ona ždere duplo više. A nisi se sjetio pročitati cijeli članak do kraja. E sad, kad se ispostavilo da 960 jede 30W, sad odjednom ni average nije mjerodavan, nego spikovi. Ma ni 960 nije više bitna, nego odron od 750Ti. Ma k vragu ni onaj prvi graf više nema veze.

Osim toga, njih par kojima je crkao slot su statistička pogreška u cijeloj priči. To da ih je bilo negdje par stotina, onda ajde. I stvarno je počela hajka na AMD. Vjerojatno i sami znaju da uopće nema veze a onaj hotfix će izbacit da utišaju medije a vjerojatno je nebitan

Ali opet, sa sigurnošću tvrditi da to nema veze moš samo ako imaš moć dati pisanu garanciju svakome od nas da nam matičnoj ne bu bilo ništa, a to nemaš. Zato linkaj brate nove informacije ali izvlačit takve paušalne zaključke sa svakom novom sličicom je u najmanju ruku neozbiljno pa i za forum.
Ti si počeo o "120W" ja ja ja. Kao što vidiš da svatko ima svoju priču, da to nevidija prakticira dulje vrijeme i da se toleriralo do te mjere da većina ljudi nije ni znala (e pa ja sam se sjetio da je to tako) itd itd.

Činjenica je da je 750ti poprilično prodavana kartica, da se obično uparuje s najvćim odronima od ploča za utlra budget buildove i da nije bilo nikakvih masovnih rikavanja ploča. I daj mi jedan promjer di je netko dao "pisanu garanciju" za 750ti

I opet si ti taj koji izvlači paušalne zaključke na temelju "priča se po netu" a to je upravo ta "hajka na AMD" koja se provodi već više godina od strane nevidije s konstanim dvostrukom mjerilima i bedastoćama nevidjenih razmjera baziranim na "priča se po netu"

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 02.07.2016. u 14:46.
MikaHR je offline   Reply With Quote